ΕΛΛΑΔΑ

Ο δράστης συνελήφθη

Πιερία: Μετέφερε με Ι.Χ. σχεδόν 570 νακρωτικά χάπια και κάνναβη

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν προλάβαιναν να μετρούν... χάπια οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης οι οποίοι σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε ένας Έλληνας σε περιοχή της Πιερίας, του ερεύνησαν και βρήκαν μέσα εκατοντάδες από αυτά! Αλλά και στο σπίτι του, βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 569 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 98,4 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων και τρία τσιγαριλίκια κι έτσι ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του απήγγειλε κατηγορία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο "Άτλας" βρήκε κάνναβη και ζυγαριά

Μετά την σύλληψη δυο Ελλήνων στο όχημα που επέβαιναν στις Σέρρες, επειδή στην κατοχή του ενός κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,3 γραμμαρίων, ο σκύλος ανιχνευτής “Άτλας” ανέλαβε την έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψε και άλλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 330 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν τρίφτη. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 300 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.