Neo

«Ψηφίζει»… Τσίπρα η Δυτική Μακεδονία

Καίτοι η Συμφωνία των Πρεσπών κόστισε στον ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, φαίνεται ότι η βίαιη απολιγνιτοποίηση και η ανασφάλεια των κατοίκων της Κοζάνης, της Φλώρινας, της Καστοριάς και της Πτολεμαΐδας για την «επόμενη μέρα» έχουν αλλάξει το κλίμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε μία περιφέρεια απολύτως δεξιόστροφη, λοιπόν, οι εικόνες των τελευταίων ημερών ήταν ενδεικτικές, όπως τουλάχιστον λένε στον Neo ΣΥΡΙΖΑίοι συνομιλητές του. Από τη μια, δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάστηκε τα… ΜΑΤ για να φτάσει την προηγούμενη εβδομάδα στη Κοζάνη. Από την άλλη, η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην ίδια πόλη πριν από μερικές ημέρες ήταν ενθουσιώδης, ενώ την ίδια αίσθηση αποκόμισαν τα ανώτατα στελέχη του κόμματος που είχαν αναλάβει να «οργώσουν» την εν λόγω ακριτική περιφέρεια. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Κοζάνη, ο Πάνος Σκουρλέτης στην Πτολεμαΐδα, η Μερόπη Τζούφη στην Καστοριά και άλλα στελέχη έτυχαν θερμής υποδοχής και έφυγαν από την περιοχή με δύο συμπεράσματα: πρώτον, ότι ουδείς μιλάει πια για τις «Πρέσπες» και, δεύτερον, ότι ανεξαρτήτως δημοσκοπήσεων, η φθορά της κυβέρνησης έχει ήδη αρχίσει.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δημήτρη στις 25/04/2018 η καταστροφική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πέρασε με 151 ψήφους από το Ελληνικό Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο που αφορούσε την ΔΕΗ και την μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή. Έχετε κάνει εγκλήματα και τολμάς και ειρωνεύεσαι κιόλας αντί να σιωπάς. Μούγκα εσύ τώρα Δημήτρη με τα καθάρματα και τους αλήτες που έχεις ψηφίσει. Χέρι χέρι με την άκρα δεξιά του καμμένου τα ψηφίζατε όλα αλήτες Συριζαίοι.

  2. NO NAME 20:12 06/12/2021

    Λυπάμαι αλλά γίνεσαι γραφικός γράφοντας » όπως τουλάχιστον λένε στον Neo ΣΥΡΙΖΑίοι συνομιλητές του», προσβάλεις τη νοημοσύνη μας.

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ

  4. Δεν χάνει η Νέα Δημοκρατία στην Κεντρική Μακεδονία και πάντως δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς την απολιγνιτοποίηση της περιοχής την είχε υπογράψει και προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Σχεδιασμού για την Πράσινη και Βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτοί που θα πήγαιναν κόντρα στην Ευρώπη, τελικά τα υπέγραφαν όλα και στα τέσσερα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.