Neo

Στον ‘αέρα’ η καμπάνια του ΚινΑλ

Στον ‘αέρα’ βρίσκεται η νέα διαδικτυακή καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Σπάμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση», που έχει ως στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην χώρα μας.

Με βασικό σύνθημα «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής», στο Κίνημα Αλλαγής θέλουν να στείλουν τον μήνυμα ότι μόνο αξιοποιώντας το ‘όπλο’ του εμβολιασμού θα βοηθήσουμε εμάς και τους γύρω μας προκειμένου να μη νοσήσουμε σοβαρά και έτσι να κρατηθεί και το ΕΣΥ όρθιο σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

Η εκστρατεία ενημέρωσης που ξεκίνησε χθες περιλαμβάνει σχετικό βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορωνοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τέλος, την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής ανά την επικράτεια. «Με την προσπάθεια αυτή, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο», λένε στο Κίνημα Αλλαγής.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο : Εμβολιαζόμαστε. Σπάμε το φόβο και την παραπληροφόρηση #spametonfovo

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.