ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανής προσέλευση

Τελειώνουν τα ψηφοδέλτια για την εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ - Τι θα κάνει το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου

Η προσέλευση για την εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ είναι πρωτοφανής. Ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό η προσέλευση δεν αποκλείεται οι εκλέκτορες να φτάσουν ή ακόμη, κατά ορισμένους, και να ξεπεράσουν τις 300.000.

Ενδεικτικό της κοσμοσυρροής είναι ότι στο Ξυλόκαστρο μέχρι στις 13:00 είχαν ψηφίσει 248 άτομα όταν στις προηγούμενες εκλογές το σύνολο των ψηφισάντων ήταν 170.

Στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες περιοχές τα ψηφοδέλτια τελειώνουν και η οδηγία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής είναι όπου υπάρχουν ελλείψεις να γίνουν φωτοτυπίες προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ που προσέρχονται να ψηφίσουν.

pasok_peristeri__2_

Η μαζική συμμετοχή και σύμφωνα με το κλίμα που μεταφέρεται από τα εκλογικά τμήματα, κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκάσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να μην παρακολουθήσει εν ηρεμία τα αποτελέσματα από το σπίτι του, όπως ήταν η αρχική του απόφαση, αλλά να πάει μάλλον στο Ίδρυμα Παπανδρέου στην οδό Πειραιώς ώστε να κάνει από κει τις δηλώσεις για την προσέλευση και το αποτέλεσμα, που εκ των πραγμάτων δρομολογεί εξελίξεις στο σύνολο του πολιτικού συστήματος...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.