ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί στο Νέο Ηράκλειο. Δύο στενοί συγγενείς, ένας αδελφός με την αδελφή του, βρέθηκαν νεκροί.
Τα δύο θύματα φέρουν τραύματα από όπλο και συγκεκριμένα κυνηγετική καραμπίνα.

Στο σημείο, στο σπίτι όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια στην οδό Ολυμπιάδος στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σπεύσει περιπολικά και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς αλλά και να ερευνήσουν το χώρο.

Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο αδελφός να σκότωσε την αδελφή του- για άγνωστο ακόμα λόγο- και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο τα δύο νεαρά αδέλφια να είχαν αποφασίσει από κοινού να δώσουν τέρμα στη ζωή τους και επέλεξαν ο 34χρονος να πυροβολήσει αρχικά την αδελφή του και στη συνέχεια να στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του.

Παραμένει άγνωστο αν εντός της οικίας έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα των αδελφών, πού θα βοηθήσει τους αστυνομικούς να καταλήξουν σε κάποιο οριστικό συμπέρασμα.

Πολύ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο τα δύο αδέλφια να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Στο μικρό δώμα του τετάρτου ορόφου, έχει κληθεί ιατροδικαστής ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν όλους τους χώρους και παίρνουν καταθέσεις τόσο από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας όσο και τους γείτονες.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια, έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Γνώριζαν ότι βρίσκεται σε βαρύ πένθος, αφού πριν από λίγους μήνες πέθανε η μητέρα των τριών αδελφών, κτυπημένη από καρκίνο, όμως κανένας δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.