ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο

50 ευρώ στοιχίζει η χιονόμπαλα στην Ψαρρού μετά τη χιονόπτωση στη Μύκονο

Πρωτοφανή χιονόπτωση έφερε κατά τη διάρκεια της Κυριακής η κακοκαιρία Ελπίδα στα νησιά του Αιγαίου,  με πυκνό χιόνι να πέφτει και στη Μύκονο με αποτέλεσμα να το έχει στρώσει σε πολλές περιοχές, ενώ από τον λευκό κλοιό δεν ξέφυγαν ούτε οι διάσημες παραλίες του νησιού.

Οι εικόνες με το στρωμένο χιόνι σε συνδυασμό με τα όμορφα τοπία της Μυκόνου δημιούργησαν ένα παραμυθένιο σκηνικό που οι κάτοικοι είχαν αρκετό καιρό να αντικρίσουν. Ωστόσο, οι Μυκονιάτες αλλά και οι λιγοστοί επισκέπτες αυτή την περίοδο στο νησί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκέφτηκαν τη γνωστή παραλία της Ψαρρούς, προκειμένου να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο παίζοντας χιονοπόλεμο.

Συγκεκριμένα, αρκετοί δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην παραλία, αφού δεν είχαν κάνει κάποια κράτηση, ενώ όσοι είχαν κάνει κράτηση, έπρεπε να καταβάλουν το ποσό των 200 ευρώ για μία θέση στα χιόνια, με την κάθε χιονόμπαλα να κοστολογείται στα 50 ευρώ.

«Το χιόνι στη Μύκονο είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, αλλά δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε και όσα έχουμε συνηθίσει στο νησί μας. Γιατί το καλοκαίρι να κοστολογούμε ακριβά τον ήλιο και τη θάλασσα και το χειμώνα το χιόνι να είναι τζάμπα;» αναρωτήθηκε γνωστός επιχειρηματίας, διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες για ένα έκτακτο χειμωνιάτικο πάρτι στην παραλία με τον Αντώνη Ρέμο, παρουσία Σαουδάραβων με πολικές αρκούδες αντί για καμήλες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

Πηγή: tokoulouri.com/society/magic_snowball

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.