ΕΛΛΑΔΑ

Παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων Aegean και Olympic Air στις 24 και 25/1 λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων

Αλλαγές στον προγραμματισμό μιας σειράς πτήσεων ανακοίνωσε η Aegean, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, η οποία πλήττει από το πρωί την Αττική.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία ακύρωσε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από το μεσημέρι της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.00.

Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα παρακάτω δρομολόγια, και αυτό εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους:

 aegean-akyroseis-ptiseon-logo-tis-kakokairias0

Από το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί νέο τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων ενώ σχετικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.   

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees. 

Για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν την μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της AEGEAN  (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com). 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ειρήνη 10:42 04/04/2022

    Καλημέρα. Την Παρασκευη στις 15:55 ταξίδευα Ρόδο Αθήνα η πτηση ακυρώθηκε. Μας καλύψατε ταξί και ξενοδοχείο . Που θα υποβάλλω τις αποδείξεις για να πάρω τα χρήματα μου.Περιμένω την απάντηση σας. Ευχαριστώ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.