Neo

Αναβάθμιση

Το matrix24.gr σας έχει από καιρό αποκαλύψει ότι μπορεί ο Δημήτρης Μάντζος να εγκατέλειπε τη θέση του ως Διευθυντής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, πλην όμως η νέα ηγεσία του κόμματος του επιφύλασσε μία θέση – έκπληξη.
Απαντώντας εμπράκτως σε όσους μιλούσαν για «εκκαθάριση» του Δημήτρη Μάντζου στη ‘νέα εποχή’, ο Νίκος Ανδρουλάκης του έδωσε την νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Και μάλλον δεν έκανε άσχημα, δεδομένου ότι ο 40χρονος νέος εκπρόσωπος Τύπου, τα χρόνια που βρέθηκε στη διεύθυνση της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, συνεργάστηκε άρτια με όλους, έγινε ο συνδετικός κρίκος των βουλευτών με την Χαριλάου Τρικούπη, υπήρξε εργατικότατος και πάντα ευγενής με όλους. Μεταξύ αυτών και με τους δημοσιογράφους, με τους οποίους πλέον θα καλλιεργήσει περαιτέρω τις σχέσεις του.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση και η Αναστασία Σιμητροπούλου, που αναλαμβάνει θέση Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου. Δικηγόρος στο επάγγελμα και δημοτική σύμβουλος Αλίμου, η 39χρονη νέα Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου, βάζει και εκείνη το λιθαράκι της στην προσπάθεια περαιτέρω ανανέωσης στο κόμμα, και με γυναικείο άρωμα…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.