ΕΛΛΑΔΑ

Στην κυκλοφορία η Λ. Καρέα - Κατεχάκη, απομακρύνονται τα οχήματα από τη Λ. Μεσογείων

Ανοιχτό όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής

Με την απομάκρυνση των βαρέων οχημάτων που είχαν κλείσει την Λ. Καρέα - Κατεχάκη, το σύνολο των κεντρικών οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής είναι ανοιχτό και προσβάσιμο.

Τα συνεργεία συνεχίζουν να απομακρύνουν τα ακινητοποιημένα οχήματα από τη Λ. Μεσογείων και η περιφέρεια καλεί τους οδηγούς να σπεύσουν να τα παραλάβουν ώστε να ανοίξει πλήρως ο δρόμος.

Σταδιακά αποκαθίσταται και η λειτουργία των σηματοδοτών, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του περιφερειάρχη, όλος ο μηχανισμός συνεχίζει και δίνει μάχη, «όπως όλο το προηγούμενο 24ωρο, για την διευκόλυνση και τη προστασία των πολιτών. Πάνω από 100 οχήματα κάθε τύπου (jcb, εκχιονιστικά, γερανοί ΟΒΒΟ, φορτωτές, φορτηγά, οχήματα 4Χ4) συνεχίζουν και σήμερα τη προσπάθεια για να κρατηθούν ανοικτοί και λειτουργικοί οι οδικοί άξονες αρμοδιότητας της περιφέρειας».

Τέλος, οι Ομάδες 'Αμεσης Παρέμβασης της περιφέρειας και του ΙΣΑ συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια για την μετακίνηση πολιτών που χρειάζεται να μετακινηθούν για λόγους υγείας, μέσω του 1110.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.