ΕΛΛΑΔΑ

Η Αιγύπτου και όλη η γύρω περιοχή δεν θα μετατρέπεται πλέον σε ποτάμι!

Αντιπλημμυρικό έργο «μαμούθ» θωρακίζει την Άνω Γλυφάδα

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί έντονα φαινόμενα αλλά η Γλυφάδα θωρακίζεται απέναντι σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το αντιπλημμυρικό έργο που αποτελούσε ζητούμενο επί δεκαετίες για την Άνω Γλυφάδα παίρνει σάρκα και οστά. Η Αιγύπτου και όλη η γύρω περιοχή δεν θα μετατρέπεται πλέον σε ποτάμι!

«Κι αν χιονίζει και αν βρέχει, η Αιγύπτου θα αντέχει! Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Άνω Γλυφάδα, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από βροχές και μπόρες, προχωράει γοργά. Στην οδό Αιγύπτου, η οποία γινόταν πραγματικά ποτάμι σε κάθε νεροποντή, τα φρεάτια ολοκληρώθηκαν και είμαστε πανέτοιμοι για την κακοκαιρία που έρχεται», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Προχωράμε με τους αγωγούς και στην Αρχιπελάγους και στους κάθετους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις τελειώνουν οι επιμέρους εργασίες - και αφού πρώτα περάσουν και οι αγωγοί για το φυσικό αέριο - ο Δήμος μας θα φροντίσει για την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος και για να ομορφύνει συνολικά κάθε γειτονιά. Και πάλι ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για την συνεργασία και προπαντός για την χρηματοδότηση του έργου. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.