ΕΛΛΑΔΑ

Ασταμάτητα επιχειρούν μηχανήματα και εκχιονιστικά στους Δήμους της Αττικής

Ασταμάτητα επιχειρούν τα εκχιονιστικά, οι αλατιέρες και τα μηχανήματα στους δρόμους των δήμων της Αττικής. Όλη την ημέρα χτες, όλη τη νύχτα και σήμερα από το πρωί, βρίσκονται σε πλήρη δράση, προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το βασικό οδικό τους δίκτυο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η δημοτική Πολιτική Προστασία κλήθηκε να συνδράμει και στη μετακίνηση ασθενών ή σε περιπτώσεις όπου ήταν απαραίτητο να γίνουν αιμοκαθάρσεις.

Στον Δήμο Αχαρνών επιχειρούν 21 μηχανήματα και εκχιονιστικά, που κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους. Ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός παραμένει σε διαρκή επικοινωνία με όλες τις υπηρεσίες για τη συντονισμένη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ από χτες έθεσε σε επιφυλακή το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, ώστε να συνδράμει στην αντιμετώπιση οποιονδήποτε προβλημάτων προκύψουν από την επέλαση του χιονιά.

«Είναι το δεύτερο εικοσιτετράωρο που βρισκόμαστε στους δρόμους, η διοίκηση και οι υπάλληλοι του Δήμου. Τα μηχανήματα επιχειρούν σε όλο τον Δήμο. Παράλληλα, έχουμε προμηθευτεί 150 τόνους αλάτι για να διατηρήσουμε ανοιχτούς όλους τους δρόμους», λέει ο κ. Βρεττός και ζητά την κατανόηση των πολιτών, κάνοντας έκκληση να παραμείνουν σπίτι τους. Και προσθέτει: «Είμαστε εμείς έξω για να φροντίσουμε. Οποιοσδήποτε συνδημότης χρειαστεί βοήθεια, μην διστάσει να επικοινωνήσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.