Neo

Δεν κάνει πίσω ο Μόσιαλος, παρά τα… βέλη

Αν και το θέμα της αγιογραφίας που «ανέβασε» ο Ηλίας Μόσιαλος στον λογαριασμό του στο facebook και προκάλεσε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου έχει φύγει από την επικαιρότητα, ο καθηγητής του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό συνεχίζει να δέχεται βολές. Μάλιστα, χθες, ένας κορυφαίος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον Ηλία Μόσιαλο πως έκανε διπλό λάθος: ένα με τη δημοσίευση της γελοιογραφίας και ένα επειδή δεν ζήτησε συγγνώμη. Πάντως, καίτοι ο καθηγητής του LSE έχει -αμισθί, ασφαλώς- την ιδιότητα του «εκπροσώπου της κυβέρνησης» για τον κορωνοϊό, δεν σκοπεύει να συμπεριφέρεται ως… «δεσμευόμενος» από την ιδιότητά του αυτή. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να ζητήσει «συγγνώμη» -«και σε όποιον αρέσει», όπως λένε συνομιλητές του…

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Και γιατί να κάνει πίσω ο Μόσιαλος. Τα κέρδη τα προσωπικά του από την Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι τεράστια. Αυτό το γελοίο υποκείμενο από το ΠΑΣΟΚ προέρχεται. Το κόμμα απόκομμα που έκανε την προσωπική ανάδειξη και επικράτηση, τρόπο ζωής σε βάρος της πατρίδας μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο από κάθε λογής Μόσιαλους. Σε έχουμε χεσμένο οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Ελλάδαςν κύριε Μόσιαλε. Το επαναλαμβάνω για να μην υπάρχουν αντιρρήσεις από την μεριά του Μπόγδη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπρεπε να ήσουν στο Σύνταγμα κύριε Μπόγδη για να δεις πως κατάντησε την Ελλάδα ο Κώστας Σημίτης και ο Τζέφρι Παπανδρέου με τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας γελοίε.

  2. H Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
    παρόλον ότι το μισό της δυναμικό προσωπικού και ιδεολογίας, είναι κλεισμένο στον Κορυδαλλό λόγω εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής της ,
    Έχει και αντιπροσώπους της και εδώ στον ιστότοπο μας .
    Από την μια δεν το ομολογεί , όπως και το φύλο της , από την άλλη τους ξεφεύγει και μαρτυριούνται από μόνοι τους !

  3. Θ.Τ. 15:09 04/01/2022

    Και βέβαια είναι ελέυθερη η επιλογή όποιας θρησκείας-πίστης. Από που κι ως που όμως αυτή δεν κρίνεται ?Μόσιαλε μαζί σου κόντρα στην μεσαιωνική θρησκοληψία. Αξέχαστε Αντ. Τρίτση, πόοοοοσο επίκαιρος παραμένεις.

  4. FEMA 10:33 04/01/2022

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΙΡΑ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Χ

  5. Άθεε Εβραίε και μασόνε Μόσιαλε. Ότι λες εσύ εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι το πετάμε στα σκουπίδια. Σε έχουμε χεσμένο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.