ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kυβερνητικός εκπρόσωπος

Οικονόμου: Γεωστρατηγική εξέλιξη μεγίστης σημασίας η άφιξη των πρώτων Rafale στη χώρα μας

Γεωστρατηγική εξέλιξη μεγίστης σημασίας, καθώς, όπως είπε, καθιστά την Πολεμική μας Αεροπορία μία από τις ισχυρότερες της περιοχής, σφραγίζει την Αμυντική συμφωνία με την Γαλλία, ενώ προωθεί τη στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαρακτήρισε την άφιξη των πρώτων 6 μαχητικών αεροσκαφών, τύπου Rafale από τη Γαλλία χθες στην χώρα μας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου κάλεσε, εξάλλου, όλους τους ενήλικες δικαιούχους της αναμνηστικής δόσης, που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί με την γ' δόση να το πράξουν εγκαίρως «όχι μόνον για την διατήρηση των προνομίων, που αυτό συνεπάγεται, αλλά και για να θωρακιστούν έναντι της βαριάς νόσησης έναντι του κορονοιού», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Έκανε, δε, λόγο για σταδιακή εκτόνωση του 5ου κύματος, ωστόσο, επεσήμανε πως υπάρχουν ακόμη ασυμπτωματικοί φορείς, που διασπείρουν τον ιό, ενώ νοσηλείες και διασωληνώσεις, λόγω «Όμικρον» και «Δέλτα» αντιστοίχως διατηρούν την αυξημένη πίεση στο ΕΣΥ.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτήρισε επιτυχημένη την χθεσινή έκδοση 10ετούς ομολόγου, όπου, όπως είπε, αντλήθηκαν 3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 1,8%.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.