ΕΛΛΑΔΑ

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν

Ηλικιωμένος σκαρφάλωσε σε στύλο της ΔΕΗ και εγκλωβίστηκε

Αμέσως ενημερώθηκε η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα και οι πυροσβέστες που ανέβηκαν στον στύλο κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Δεν ξεκίνησε καλά το 2022 για έναν ηλικιωμένο ο οποίος έζησε μια μικρή περιπέτεια όταν, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, σκαρφάλωσε σε μια κολώνα της ΔΕΗ την περιοχή του Αγίου Άγιο Σπυρίδωνα στον Πύργο, αλλά εγκλωβίστηκε χωρίς να μπορεί να κατεβεί!

Το ασυνήθιστο συμβάν παρακολούθησαν έκπληκτοι οι περαστικοί το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, καθώς υπήρχε κίνδυνος ο ηλικιωμένος να πέσει ανά πάσα στιγμή από μεγάλο ύψος. Αμέσως ενημερώθηκε η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα και οι πυροσβέστες που ανέβηκαν στον στύλο κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Ο ηλικιωμένος ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις. Σύμφωνα με την "Πατρίς" που δημοσιεύει φωτογραφίες από τον απεγκλωβισμό του, φέρεται ότι προσπάθησε να επιδιορθώσει ένα πρόβλημα στον φωτισμό, αλλά ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.