ΕΛΛΑΔΑ

Το απόγευμα σύσκεψη στην Περιφέρεια

Κακοκαιρία «Ελπίς» - Πατούλης: Πρότασή μου τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά

Tο ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική εξετάζει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε ότι προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των παιδιών.

“Με δεδομένο ότι αύριο Δευτέρα και την Τρίτη τα πάντα θα είναι παγωμένα, η πρότασή μου είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά”, δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ επισήμανε ότι η “ασφάλεια των παιδιών προέχει των πάντων. Θα το εκτιμήσουμε στην απογευματινή μας συνάντηση στην Περιφέρεια. Η ασφάλεια των παιδιών και από άποψη των μετακινήσεων και από την πλευρά της ιατρικής προέχει καθώς δεν είναι μόνο το χιόνι και ο παγετός αλλά και τα κλειστά παράθυρα στα σχολεία”.

Το θέμα της λειτουργίας των σχολείων την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα οπότε και αναμένεται να χτυπήσει το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίς» θα συζητηθεί στη διευρυμένη διαδικτυακή σύσκεψη της περιφέρειας Αττικής σήμερα το απόγευμα κατόπιν σύσκεψης όπου θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα.

Τι είπε ο περιφερειάρχης Αττικής στο Open

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.