ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ

N. Παππάς: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό»

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς. Ο ίδιος επισημαίνει ότι «η κακοκαιρία που πλήττει και το Λεκανοπέδιο, αν και η έλευσή της ήταν γνωστή εδώ και μέρες, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

«Τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς δεν προβλέφθηκε συντήρηση των «κλειδιών» ενόψει χιονιά και πάγωσαν. Τα πρώτα σημερινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Χαλκίδα ακυρώθηκαν. Λεωφορεία, υπό το κράτος του επιτελικού πανικού, επέστρεψαν στα αμαξοστάσια Λιοσίων και Ανθούσας, χωρίς κανείς να εξετάσει ποιες γραμμές μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και ποιες όχι», τονίζει, συμπληρώνοντας ότι «την ίδια στιγμή, οι πολίτες περιμένουν χωρίς ενημέρωση στις χιονισμένες και επικίνδυνες λόγω παγετού αποβάθρες του προαστιακού για αεροδρόμιο και Χαλκίδα, αλλά και στις στάσεις των λεωφορείων».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δίνουν μάχη για να κρατήσουν τις συγκοινωνίες όρθιες», σημειώνει και καταλήγει: «Οι πολίτες να οπλιστούν με υπομονή και οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που υφίσταται λόγω της κυβερνητικής αδράνειας και της επιτελικής ανικανότητας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Πρωτοφανής η χιονόπτωσης που ακολούθησε τις πρωτοφανείς ζέστες και πυρκαγιές του καλοκαιριού οι οποίες συνοδεύουν την πανδημία του COVID-19 και την ταλαιπωρία μας περισσότερο από δύο χρόνια συνεχώς !
  Οι ελλείψεις Προληπτικών μέτρων και αποφάσεων, ή , και απαγορευτικές οδηγίες σε πολίτες για την σωστή κυκλοφορία τους λόγω των συνθηκών , δηλ.μέτρα απαραίτητα σε μερικές περιπτώσεις που δεν έχουν καν τονισθεί απο μεριάς των αρχών …. Τοπικών και κρατικών …,
  Ή , της απειθαρχίας των πολιτών να συμμορφώνονται με τις εκάστοτε οδηγίες ή διαταγές , γιατί εμείς «δεν σηκώνουμε τέτοια »…. Αυτά είναι για τους κουτοφραγκους !,
  Απομένει να τονίσουμε εδώ την σχέση των πολιτικών κομμάτων με τις μιζέριες αυτές αν και οταν βολεύουν τους πολιτικούς που τα χρησιμοποιούν αυτά τα αφύσικα φαινόμενα της κλιματικής μας αλλαγής στον Πλανήτη μας.
  για πολιτικα οφελεί εναντίον των αντιπάλων τους .
  Κλαψτα Χαράλαμπε !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.