ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια στην Εύα…

Σήμερα οι ανακοινώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

Στην Χαριλάου Τρικούπη πέφτουν σήμερα όλα τα φώτα, καθώς ενάμιση μήνα περίπου μετά τις εσωκομματικές εκλογές που τον έφεραν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα αποκτήσουν θέσεις – κλειδιά δίπλα του, στην πορεία προς την ανασυγκρότηση του κόμματος, αλλά και σε εκείνη προς τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Στενοί συνεργάτες του νέου προέδρου, πάντως, φέρονται να κρατούν μικρό καλάθι, καθώς όπως όλα δείχνουν τα μόνα σίγουρα προς ανακοίνωση είναι το όνομα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και του αναπληρωτή του. Από εκεί και πέρα, πάντως, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σήμερα και ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Μάντζιο στη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ή ακόμα ακόμα και το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει την νευραλγική θέση του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη. Για την τελευταία θέση είχε ακουστεί το όνομα του στενού συνεργάτη του νέου προέδρου και πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάκη, που όλα δείχνουν όμως, πλέον, ότι θα παραμείνει ‘άνευ χαρτοφυλακίου’ για να ‘τρέξει’ πιο εύκολα την προσπάθεια ανασυγκρότησης του κόμματος, γυρίζοντας εκ νέου την Ελλάδα, και αναστήνοντας τις οργανώσεις του κόμματος, από κοινού με τον έτερο στενό συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Σπυρόπουλο. Το να μείνουν οι δύο ‘στρατηγοί’ του νέου προέδρου χωρίς συγκεκριμένες αρμοδιότητες, θα άφηνε παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εθνικές εκλογές, τουλάχιστον στον βαθμό που αυτές θα καθυστερήσουν και δεν θα γίνουν μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκαν στην Χαριλάου Τρικούπη την εκλογή της Εύας Καϊλή σε θέση Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μάλιστα από τον πρώτο γύρο. Τα συγχαρητήριά του για την εκλογή της, εξέφρασε δημόσια από την πρώτη στιγμή ο συνάδελφός της στο Ευρωκοινοβούλιο και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πλέον Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το Κίνημα θα έχει Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξανά για πρώτη φορά από το 2014. Συγχαρητήρια, όμως, και ευχές για καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα δέχθηκε η ευρωβουλευτής και από άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον οποίο και είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτές κ.α.,, αλλά και από τον σύζυγο της εκλιπούσης προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 4-5 ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ?ΑΣ ΑΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!

 2. Οι χαρές για την υποτιθέμενη « πρόοδος » της Εύας Καϊλή στην Ευρωβουλή μόνον τις κρυφές βλέψεις και σκοπούς του Β. Βενιζέλου εξυπηρετούν .
  Αντίθετα μέλη , ή , φίλοι του Κινήματος Αλλαγής σαν εμένα , ειλικρινά θλίβονται γιατί η τακτική που παρουσιάζεται εδώ σε αυτήν την πληροφορία είναι μονόπλευρη , ότι :
  Ο, Στέφανος Ξεκαλάκης που όλα δείχνουν πλέον, ότι θα παραμείνει ‘άνευ χαρτοφυλακίου’ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ΅ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ,!
  Αυτό το τελευταίο δεν επιρρεαζει για τον νεοεκλεγέντα αρχηγό μας και έτσι παραμένει σαν ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ;
  Όσο παραμένει εκεί ο Νίκος Ανδρουλακης οι προς τα δεξιά Αλληθωρίζοντες « συντροφοί μου » κάνουν πάρτι με τον Μητσοτάκη και τα ´αλλα ειδικά συμφέροντα …´
  Αν θα ερωτήσετε . οι προς τ´ αριστερά γκαβοί — υπάρχουν και τετοιοι στο κόμμα μας — θα καταπιούν το χάπι περί Αλλαγής της τακτικής του Τσίπρα στην πολιτική του ; Θα δηλώσω ,
  Γιαυτο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ο δικός μας ΑΡΧΗΓΟΣ , να μην είναι διπλοθεσίτης , να επιστρέψει ΟΙΚΑΔΕ και να φροντίσει από κοντά το κόμμα που ανέλαβε και μας υποσχέθηκε να το σώσει από τις πιθανές στροφές του μόνο και μόνο για την απόκτηση καρεκλών !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.