ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μοίρασε» τομείς στους βουλευτές ο Ανδρουλάκης

Συμπληρώνεται το ‘παζλ’…

Το ‘παζλ’ των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του κόμματος, και πορείας του προς τις εθνικές εκλογές, συνθέτει κομμάτι – κομμάτι, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Τις πρώτες ανακοινώσεις έκανε, λίγες ώρες μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, όταν ενόψει της συζήτησης επί του προϋπολογισμού ακόμα, τον περασμένο Δεκέμβριο, έσπευσε να ορίσει τον επικεφαλής, τη Γραμματέα της ΚΟ, αλλάς και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος. Χθες, ήρθε η ανακοίνωση των τομέων πολιτικής ευθύνης που αναλαμβάνει κάθε ένας από τους βουλευτές του κόμματος, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός μεγάλου απροόπτου, αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος του νέου εκπροσώπου Τύπου, του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και κάποιων ακόμα που θα αναλάβουν κομβικό ρόλο στο κόμμα.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις, πάντως, στο Συμβούλιο της Ευρώπης θα εκπροσωπεί την παράταξη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ τους τομείς Επικρατείας και Εξωτερικών αναλαμβάνουν οι έτεροι υποψήφιοι για την ηγεσία βουλευτές του κόμματος Χάρης Καστανίδης και Ανδρέας Λοβέρδος, αντίστοιχα. Στον τομέα Δικαιοσύνης παραμένει η Νάντια Γιαννακοπούλου, στον τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων η Χαρά Κεφαλίδου και σε εκείνον Προστασίας του Πολίτη – Μετανάστευσης και Ασύλου ο Γιώργος Καμίνης. Τους κρίσιμους τομείς Οικονομικών και Υγείας αναλαμβάνουν ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Γιώργος Φραγγίδης, αντίστοιχα, ενώ τους τομείς Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας, αναλαμβάνουν η νυν και ο πρώην Γραμματέας της ΚΟ Ευαγγελία Λιακούλη και Βασίλης Κεγκέρογλου, αντίστοιχα. Τον τομέα Κλιματικής Κρίσης αναλαμβάνει η Τόνια Αντωνίου, εκείνον Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Γιώργος Αρβανιτίδης, τον τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Αχμέτ Ιλχάν, εκείνον Υποδομών και Μεταφορών ο Χρήστος Γκόκας και εκείνον Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Επικεφαλής του τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τίθεται ο Γιώργος Μουλκιώτης, του τομέα Ψυχικής Υγείας ο Μπαράν Μπουρχάν, του τομέα Τουρισμού – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο Δημήτρης Μπιάγκης, του τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Απόστολος Πάνας και του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Ανδρέας Πουλάς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η προσπάθεια της παράταξης μας να οδηγήσει τον λαό μας στην πρόοδο με βελτίωση των όσων λαθών συντελούνται από μερικές μας νοσηρές συνήθειες που υπάρχουν στην κοινωνίας μας ,
  απαιτεί από όλους μας με γενναιότητα , ευγένεια και Ειλικρίνεια να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της Δημοκρατίας μας!
  Αρχής γενομένης με την σωστή διαχείριση τών θέσεων στο ίδιο μας το κόμμα .
  Ετσι ο καινούργιος Αρχηγός μας οφείλει να επιστρέψει στο κόμμα την θέση του Ευρωβουλευτή που κατείχε όσον Δ εν είχε άλλη δουλειά στο κόμμα αυτό από το οποίο εξελέγει και όχι από μόνος του σαν ανεξάρτητος .
  Τώρα ααν Αρρχηγός του μπορεί να παραβλέπει τα πολλαπλασιασμένα καθήκοντα του και υποχρεώσεις, έτσι μόνον για να καρπούται τον παχυλό μισθό του από τις Βρυξέλλες ;
  Αλλωστε με πρώτες γενικές Εκλογές της χώρας μας ο κ. Ανδρουλάκης έχει εξασφαλισμένη την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο χωρίςσταυρούς προτίμησης . Σαν Αρχηγός κόμματος !
  Μικρή η θυσία ωστε να γίνει αρακάδειγμα για το μεγάλο κέρδος της Δημοκρατίας και της εντιμότητας που απαιτούν οι καιροί μας !
  Διαδώστε το , φίλοι Δημοκράτες !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.