ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Φανέλες με το όνομα του Άλκη φορούν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε μια άκρως συμβολική και αξιέπαινη κίνηση προχωρά η ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οι παίκτες της ομάδας φορούν φανέλες που στο πίσω μέρος θα γράφει το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, έχει προκαλέσει οργή αλλά και συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα. Ένα κρούσμα τυφλής οπαδικής βίας που σε καμία περίπτωση δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα φορούν φανέλες που αντί για τα δικά τους ονόματα θα γράφουν αυτό του Άλκη.

O διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος μιλώντας στην CosmoteΤv τόνισε για την συγκεκριμένη κίνηση της ομάδας του Αγρινίου: «Είναι ιδιαίτερες οι ημέρες που ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολοι θρηνούμε. Οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αγωνιστούν σήμερα με φανέλες που αντί για τα ονόματά τους θα υπάρχει μόνο ένα όνομα. Το όνομα του Αλκη. Με την ελπίδα ότι θα είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.