Ο συνδυασμός πρόπολης και εχινάκειας μαζί με το λιπαρό αβοκάντο που διαθέτει βιταμίνη C, είναι εξαιρετικά ωφέλιμος. Το guacamole είναι ένα τέλειο ντιπ για τα σπιτικά τσιπς γλυκοπατάτας, όμως παράλληλα λόγω του αβοκάντο προστατευόμαστε από ιώσεις και κρυολογήματα.
Υλικά
1 μεγάλη ξεφλουδισμένη ντομάτα
3 αβοκάντο
χυμό από 2 limes
2 φρέσκα λευκά κρεμμύδια
αλάτι
κύμινο
κόλιανδρο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα, την κόβουμε σε λεπτά κομμάτια, και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τα αβοκάντο στην μέση και αφού τα καθαρίσουμε, τεμαχίζουμε σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στο ίδιο μπολ με τη ντομάτα. Συμπληρώνουμε με το χυμό από lime, τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και το κύμινο. Πολτοποιούμε με beamer ή multi, ανακατεύουμε ξανά, προσθέτουμε και τον κόλιανδρο και συνεχίζουμε με το beamer μέχρι να αποκτήσουμε την υφή που θέλετε. Δοκιμάζουμε τη σάλτσα, και ανάλογα με τις γεύσεις που ικανοποιούν τον καθένα, συμπληρώνουμε αλάτι ή χυμό lime.
Μόλις υπάρξει επαρκής αριθμός πυραύλων Oreshnik, η Ρωσία δεν θα εξετάζει πλέον το ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα