LIFESTYLE

Υποδύεται την Μάρθα Μίτσελ

Η Τζούλια Ρόμπερτς "αποκαλύπτει" την αλήθεια για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) είναι έτοιμη να μιλήσει στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης μίνι σειράς «Gaslit».
Υποδύεται την Μάρθα Μίτσελ, η οποία αποκάλυψε την εμπλοκή του προέδρου Νίξον στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ θέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα του συζύγου της, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Τζον Μίτσελ τον οποίο υποδύεται ο αγνώριστος Σον Πεν (Sean Penn).

Το πολιτικό θρίλερ, το οποίο θα προβληθεί από τις 24 Απριλίου, επικεντρώνεται στις «άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα» του σκανδάλου που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1970, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Εστιάζει στην απόφαση της Μίτσελ να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το Γουότεργκεϊτ, και να προκαλέσει τη διάλυση τόσο της προεδρίας όσο και της προσωπικής της ζωής.
Χαρακτηριστική είναι η σκηνή του τρέιλερ στην ερώτηση προς την Μίτσελ γιατί «ρισκάρει την θέση του συζύγου της» και εκείνη απλά να απαντά, «επειδή είναι η αλήθεια».
«Το "Gaslit” είναι η ιστορία του Γουότεργκεϊτ, όπως δεν την έχετε ξανακούσει», δήλωσε ο παραγωγός Ρόμπι Πίκερινγκ. «Ανυπομονώ για το κοινό να δει τις εξαιρετικές ερμηνείες αυτού του αξιόλογου καστ με επικεφαλής την Τζούλια Ρόμπερτς, που ζωντανεύουν μέσα από αυτή τη συναρπαστική ιστορία γάμου, την αγάπη, την προδοσία και, τελικά, την ελπίδα».

Το «Gaslit» θα προβληθεί στο STARZ από τις 24 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.