Διαδικασία
Κόβουμε το κουνουπίδι σε ισομεγέθη κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε να πάρει καστανό χρώμα. Προσθέτουμε το πράσο και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε το κουνουπίδι, τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 25΄. Χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ να αποκτήσει βελούδινη υφή προσθέτοντας το μισό κατσικίσιο τυρί και το μοσχοκάρυδο.
Σερβίρουμε τη σούπα προσθέτοντας το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους (αν είναι εφικτό να είναι παγωμένο). Σπάμε τα πεκάν σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε πάνω στη σούπα μαζί με το σχοινόπρασο.
«Ευχαριστούμε πολυ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που έκανε στον ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα