ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές εξαρτημάτων από οχήματα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις σε οχήματα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τέσσερα άτομα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, ενώ αφαιρούσαν από σταθμευμένο όχημα περιφερειακά εξαρτήματα.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 18 έως 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά, το αυτοκίνητο των δραστών και ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έριχναν τα κλοπιμαία στο δρόμο, τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από 05 έως 28 Ιανουαρίου του 2022 διέπραξαν επιπλέον οκτώ διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων, από πυλωτές οικοδομών ή χώρους στάθμευσης, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας από αυτά πλήθος εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού (προφυλακτήρες, καπό, μπαταρίες τιμόνια με αερόσακους, ταμπλό, οθόνες αφής κ.α.).

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.