ΕΛΛΑΔΑ

Έσπασε το βραχιολάκι του και παραβίασε εκπαιδευτική άδεια

Αναζητείται από τις αρχές ο κρατούμενος Β. Δημάκης

Ο 43χρονος Βασίλης Δημάκης, ο οποίος κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες και άλλα αδικήματα, θεωρείται δραπέτης από σήμερα το μεσημέρι και αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς «έσπασε» το βραχιολάκι που φορούσε και παραβίασε εκπαιδευτική άδεια που του είχε χορηγηθεί για να παρουσιαστεί στο Πανεπιστήμιο, όπου είναι φοιτητής και εξαφανίστηκε.

Ειδικότερα, ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής αναφέρει:

Σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στις 12:17, 43χρονος ημεδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την, από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης. Η Γ.Γ.Α.Π. βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα, με πληροφορίες το βραχιολάκι του 43χρονου εξέπεμψε τελευταίο σήμα στις 12.17 από την περιοχή της Νίκαιας.

Ο Δημάκης έχει πραγματοποιήσει τρεις φορές απεργία πείνας και δίψας στις φυλακές κατά το παρελθόν, προκειμένου να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική διαδικασία της σχολής του. Τελευταία ήταν πριν από λίγες μέρες, οπότε και του χορηγήθηκε η εκπαιδευτική άδεια, την οποία παραβίασε και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.