ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

Σύρος: Τους έπιασαν για κλοπή και βρήκαν «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν τα κλεμμένα χρήματα ύψους 1.200 ευρώ - Κάνναβη, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και LSD μεταξύ των ναρκωτικών.

Δυο Έλληνες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας καταγγελίας για κλοπή χρημάτων στη Σύρο, αλλά η σύλληψή τους οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης στα ίχνη ενός τρίτου συνεργού τους που είχε στο σπίτι και το όχημά του ποσότητες ναρκωτικών για κάθε γούστο!

Στις κατοικίες των δυο πρώτων δραστών, βρέθηκαν τα κλεμμένα μετρητά ύψους 1.200 ευρώ που αποδόθηκαν στον δικαιούχο, αλλά κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων. Στην εξέλιξη της προανάκρισης, έγινε έρευνα στην κατοικία και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του τρίτου δράστη, όπου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,1 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 12 γραμμαρίων, μεθαμφεταμίνη βάρους 1,9 γραμμαρίου, μικροποσότητα κεταμίνης, μια καραμέλα εμποτισμένη με LSD, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα μαχαίρι με λάμα 32 εκατοστών.

Τα ναρκωτικά και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν και οι τρεις Έλληνες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κλοπή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή κατά περίπτωση.

Τσάκωσαν τους δράστες τριών κλοπών στην Σπάρτη

Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες ηλικίας 17 και 27 χρόνων, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν εισβάλει σε μια αποθήκη και είχαν αρπάξει καλώδια και διάφορα χάλκινα αντικείμενα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές σε σπίτια από τα οποία είχαν κλέψει μπαταρίες αυτοκινήτου και διάφορα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, μαζί με την 37χρονη μητέρα του 17χρονου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.