ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν δέματα βάρους έως 20 κιλά

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενώνουν τις δυνάμεις τους με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά της Ουκρανίας

Ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων συμμετέχει στην Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τα παιδιά της Ουκρανίας που οργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου, τα καταστήματα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier σε όλη την χώρα θα δέχονται δωρεάν δέματα, βάρους έως 20 κιλά, με την ένδειξη: «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Στη συνέχεια, τα δέματα θα παραδοθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την περαιτέρω επεξεργασία, τον διαχωρισμό των ειδών και την ασφαλή μεταφορά τους με φορτηγά σε σημείο όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην Ουκρανία ώστε να προσφερθούν επιτόπου, μαζί με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του Ομίλου ΕΛΤΑ που δεν μένει αμέτοχος απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία και αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύει λίστα με συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης που έχει λάβει από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες της ουκρανικής κοινωνίας. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://bit.ly/3MfbfRH.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.