ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League

Χωρίς αύξηση και δίχως ρήτρα το νέο συμβόλαιο του Κλοπ με Λίβερπουλ

Χωρίς αύξηση αποδοχών και δίχως ρήτρα είναι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε χθες ο Γιούργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic» -πρώτη που είχε αποκαλύψει και τη συμφωνία-, κάνοντας γνωστές τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή με τους «Κόκκινους».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Κλοπ δεν ζήτησε αύξηση των αποδοχών του για να ανανεώσει με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2026. Θα συνεχίσει να κερδίζει 12 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, αλλά έχει βελτιώσει τις αποδοχές του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου, το οποίο θα κερδίζει δύο εκατομμύρια ευρώ περισσότερα ανά σεζόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο προπονητής ήθελε να συνεχίσει στο «Άνφιλντ», και έτσι με δική του πρωτοβουλία επιταχύνθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Από τη θέλησή του, όμως, θα εξαρτηθεί και ο χρόνος παραμονής του στην ομάδα της βόρειας Αγγλίας, αφού πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Γερμανός προπονητής δεν έχει ρήτρα και θα μπορούσε να φύγει πριν από το 2026 αν το κρίνει σκόπιμο, αν και είναι προπονητής που πάντα επιλέγει να ολοκληρώνει τα συμβόλαιά του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.