ΕΛΛΑΔΑ

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφουν απο αύριο

Δια ζώσης από αύριο τα επισκεπτήρια στις φυλακές

Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου ελήφθη μετά απο συσκέψεις ημερών με τους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας και με γνώμονα το σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων.

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφουν απο αύριο, 1η Μαίου οι φυλακές όλης της χώρας.

Μετά τα σκληρά μέτρα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοιού που είχαν ως συνέπεια την αλλαγή στον τρόπο των επισκεπτηρίων, απο αύριο και μετά απο εντολή του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, οι κρατούμενοι μπορούν να δέχονται και πάλι τους δικούς τους ανθρώπους στα λεγόμενα «ανοικτά επισκεπτήρια». Θα έχουν δηλαδή τη δυνατότητα της δια ζώσης επαφής με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους χωρίς να παρεμβάλλεται ανάμεσα τους το ψυχρό τζάμι και το τηλέφωνο.

Η απόφαση αυτή, του κ. Παπαθανασίου, ελήφθη μετά απο συσκέψεις ημερών με τους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας και με γνώμονα το σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων αφού η επιστροφή στα «ανοικτά επισκεπτήρια» αποτελούσε τον τελευταίο καιρό, πάγιο αίτημα τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.