ΕΛΛΑΔΑ

Στην εκτός Schengen περιοχή του αεροδρομίου της Αθήνας

H AEGEAN αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία καλωσορίζοντας το επιβατικό κοινό στο νέο της Business Lounge

Το ολοκαίνουργιο Business Lounge της AEGEAN στην εκτός Schengen περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του στο επιβατικό κοινό το Σάββατο 2 Απριλίου, αναβαθμίζοντας με τη μοναδική αισθητική και λειτουργικότητά του την ταξιδιωτική εμπειρία, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα το δυναμικό ξεκίνημα της AEGEAN τη φετινή τουριστική περίοδο.

Σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο υψηλής αισθητικής, 1.250 τετραγωνικών μέτρων, η AEGEAN υπόσχεται να προσφέρει μία απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία φιλοξενίας. Ενσωματώνοντας αρμονικά τη νέα εταιρική της εικόνα και εμπνευσμένο από τη λιτή παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας, το νέο Lounge συνδυάζει στο σχεδιασμό του τη λειτουργικότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με την τεχνολογία αιχμής και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στους επιβάτες της με αφετηρία τον ανανεωμένο στόλο της.

Το φυσικό φως και η εντυπωσιακή θέα στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο. Η κεντρική αίθουσα, το media lounge, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για περισσότερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση, τα privée meeting rooms, τα δυο καφέ καθώς και το μεγάλο εστιατόριο σε συνδυασμό με το wine bar δημιουργούν νέα και διαφορετικά σημεία συνάντησης προσφέροντας πολλές επιλογές για κάθε επιβάτη ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, επιδιώκοντας η παραμονή στο Lounge να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα προβολής της ελληνικότητας οι γεύσεις και οι επιλογές ζεστών, κρύων εδεσμάτων και κρασιών προέρχονται κυρίως από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.

Το σχεδιασμό του νέου Business Lounge της Αθήνας ανέλαβε το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio, εξελίσσοντας την επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη εγκαινιάσει με την AEGEAN, παρουσιάζοντας στα τέλη του προηγούμενου χρόνου το νέο Business Lounge της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο Business Lounge της AEGEAN θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται οι Business Class και οι Miles+Bonus Gold επιβάτες της AEGEAN, καθώς και τα μέλη του δικτύου εταιρειών της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη μοναδική ποιότητα εξυπηρέτησης της εταιρείας αλλά και την αναβαθμισμένη και σύγχρονη ελληνική φιλοξενία, πρεσβευτή της οποία αποτελεί.

Ένα σύντομο βίντεο για την κατασκευή του νέου Business Lounge μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ενώ περισσότερες πληροφορίες για όλα τα Lounge της AEGEAN μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.aegeanair.com  και www.olympicair.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.