ΕΛΛΑΔΑ

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση

Οι γιατροί της Πάτρας είχαν ενημερώσει το Παίδων για ύποπτη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου-«Να υπάρχει επιτήρηση»

Οσο περνούν οι ημέρες, τόσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και την βασική ύποπτο Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αρκετοί είχαν υποψιαστεί τις ύποπτες κινήσεις την Ρούλας Πισπιρίγκου στα νοσοκομεία όπου νοσηλευόταν η άτυχη Τζωρτζίνα. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι είναι περίεργη η συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα και ότι ήταν παράλογες οι απαιτήσεις που είχε από το ιατρικό προσωπικό.
Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει για τις ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», μεταφέρθηκε η Τζωρτζίνα στις 26 Ιανουαρίου, στις 29 άφησε την τελευταία της πνοή από το νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε υποστεί αυτά τα περίεργα επεισόδια με τις μεταπτώσεις στην υγεία της, όταν ήταν η μητέρα στον μονόκλινο θάλαμο και όχι όταν μεταφερόταν στην ΜΕΘ Παίδων, όπου όλα ήταν φυσιολογικά», ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Φαίνεται να υπήρξε επικοινωνία, γιατρών από το νοσοκομείο του Ρίου, προς συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τους ειδοποίησαν για αυτά τα περίεργα επεισόδια και να υπάρχει μία επιτήρηση της 33χρονης μητέρας», τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί τόνισαν ότι θα ήταν καλύτερο η Τζωρτζίνα να μην βρίσκεται σε μονόκλινο θάλαμο

Επίσης, ο δημοσιογράφος του MEGA, σημείωσε ότι: «Δεν υπήρξε τελικά μεγάλη επιτήρηση της Τζωρτζίνας με γιατρούς από το Παίδων να λένε ότι δε μπορούσαμε να της βάλουμε φρουρούς, ή να της βάλουμε παρουσία γιατρών και νοσηλευτών μέσα στο δωμάτιο, με κάποιους να λένε ότι θα ήταν καλύτερη λύση να μην της δοθεί μονόκλινο δωμάτιο, αλλά να ήταν μαζί με άλλον ασθενή δίπλα της».

«Φαίνεται ότι γίνονταν συζητήσεις στο εσωτερικό της οικογένειας μεταξύ συγγενών μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, με τη Ρούλα να διαψεύδει και τους ίδιους να πείθονται», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε τονίζοντας ότι «υπήρχε μεταξύ των συγγενών η σαρκαστική κουβέντα, ότι η Ρούλα είναι ο «Αϊνστάιν» και τους κοροϊδεύει όλους, προφανώς διότι δεν πίστευαν πως εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών της, ώσπου ήρθε η έκπληξη με την κεταμίνη και όλοι έμειναν έκπληκτοι και ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.