ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA

Οι Ουόριορς έκαναν το 3-0 , επέστρεψαν από -26 οι Γκρίζλις, σούπερ Μπράνσον μέσα στη Γιούτα

Στεφ Κάρι και Τζόρνταν Πουλ σημείωσαν 27 πόντους έκαστος, ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 26 και οι φιλοξενούμενοι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κέρδισαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 118-113, για να προηγηθούν με 3-0 στη σειρά playoffs του πρώτου γύρου της Δυτικής Περιφέρειας, γνωρίζοντας ότι καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 0-3 στην ιστορία του NBA.
Εξαιρετικός για τους Νάγκετς, ο Γιόκιτς με double double, με 37 πόντους και 18 ριμπάουντ, με τον Άαρον Γκόρντον να φτάνει επίσης σε double double, με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 31 πόντους και οι Ντάλας Μάβερικς επέζησαν από μια προσπάθεια επιστροφής των Γιούτα Τζαζ, για να προηγηθούν με 2-1 στη σειρά playoffs, με τη νίκη με 126-118 στο Σολτ Λέικ Σίτι, στη Γιούτα.
Επτά διαφορετικοί παίκτες του Ντάλας είχαν διψήφιο αριθμό, αντισταθμίζοντας ιδανικά την απουσία του σούπερ σταρ Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμη στη σειρά λόγω καταπόνησης της αριστερής γάμπας.
Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο Μάξι Κλέμπερ (17 πόντοι) και ο Ντέιβις Μπέρτανς (15 πόντοι) πέτυχαν από τέσσερα τρίποντα, καθώς το Ντάλας έβαλε τέλος σε ένα σερί 11 ηττών στη Γιούτα.
Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 32 πόντους, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 24 πόντους και ο Μάικ Κόνλεϊ 21 πόντους.

Ο Ντέσμοντ Μπέιν σημείωσε 26 πόντους για να οδηγήσει τους φιλοξενούμενους Μέμφις Γκρίζλις στη νίκη με 104-95 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο 3ο παιχνίδι της σειράς στη Μινεάπολη.
Ο Μπέιν σημείωσε επτά τρίποντα καθώς οι Γκρίζλις ανέτρεψαν μία διαφορά 26 πόντων και πήραν το προβάδισμα 2-1 στη σειρά.
Ο Μπράντον Κλαρκ πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε οκτώ ριμπάουντ για τους Γκρίζλις, ενώ ο Τζα Μοράντ έφτασε σε triple double με 16 πόντους, 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ.
Για τους Γουλβς, ο ΝτιΆντζελο Ράσελ είχε 22 πόντους, με τον Άντονι Έντουαρντς να προσθέτει 19 πόντους.
Σε αγώνες για τα playoffs του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Δυτική περιφέρεια

=================

Μινεσότα-Μέμφις 95-104
Το Μέμφις προηγείται με 2-1
Γιούτα-Ντάλας 118-126
Το Ντάλλας προηγείται με 2-1

Ντένβερ-Γκόλντεν Στέιτ 113-118
Το Γκόλντεν Στέιτ προηγείται με 3-0

Στην επόμενη φάση, προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.