LIFESTYLE

Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1943

Νέο πορτρέτο με άλογα της βασίλισσας Ελισάβετ Β'

Για τα 96α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου η Βασιλική Ιππική Έκθεση του Ουίνδσορ (Royal Windsor Horse Show) δημοσίευσε νέα φωτογραφία της που αναδεικνύει την αγάπη της για τα άλογα.

Στο πορτρέτο, το οποίο είναι από τον περασμένο μήνα με τον φωτογραφικό φακό του Χένρι Νταλάλ, η βασίλισσα στέκεται ανάμεσα στα δύο από τα αγαπημένα πόνυ της, Μπάιμπεκ Κέιτι και Μπάιμπεκ Νάιτινγκεϊλ.

Φοράει παλτό σε βαθύ πράσινο χρώμα, γνωστό ως «πράσινο του Εδιμβούργου», που έχει ιδιαίτερο νόημα-ήταν το χρώμα της επίσημης στολής του εκλιπόντος συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου. Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, φόρεσαν ρούχα στο χρώμα αυτό στην επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον περασμένο μήνα.

Στη φωτογραφία το πράσινο δημιουργεί έντονη αντίθεση με το λευκό χρώμα των πόνυ.

Είναι η τέταρτη από σειρά φωτογραφιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που κυκλοφόρησαν επίσημα από το Royal Windsor Horse Show-οι τρεις πρώτες κυκλοφόρησαν για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου, το Πλατινένιου Ιωβηλαίου και των 90ων γενεθλίων της.

Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1943 και η βασίλισσα την παρακολουθεί κάθε χρόνο. Στην Έκθεση του 2022, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 12 Μαΐου, συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα 41 άλογα, που είναι αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.