MEDIA

Ο Τζέιμς Κόρντεν ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το «The Late Late Show»

Ο Βρετανός κωμικός και παρουσιαστής του «Late Late Show» στην αμερικανική τηλεόραση, Τζέιμς Κόρντεν, ανανέωσε το συμβόλαιό του για τη βραδινή σειρά του CBS για έναν χρόνο και μετά θα αποχωρήσει. Θα είναι η τελευταία ανανέωση μετά από οκτώμισι χρόνια.

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω, επειδή είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή», δήλωσε ο Κόρντεν στο Deadline. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παρατείνω [για ένα χρόνο]. Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα, και τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για πολύ καιρό».

Δήλωσε ακόμη πως ήταν «η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ποτέ» και ότι η παρουσίαση της εκπομπής άλλαξε τη ζωή του.

Οι επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου CBS - μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Τζορτζ Τσικς, ήθελαν να κρατήσουν τον Κόρντεν και του προσέφεραν διάφορες συμφωνίες, όπως τριετή παράταση, διετή παράταση και κυλιόμενη μονοετή συμφωνία, πριν πάρει την απόφασή του. «Τα αφεντικά μου εδώ στο CBS ήταν υποστηρικτικά και εξαιρετικά υπομονετικά μαζί μου όσο έπαιρνα αυτή την απόφαση», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Θα θέλαμε να μπορούσε να μείνει περισσότερο, αλλά είμαστε πολύ υπερήφανοι που έκανε το CBS το σπίτι του στην Αμερική και που αυτή η συνεργασία θα παραταθεί για άλλη μία σεζόν του The Late Late Show», δήλωσε ο Τζορτζ Τσικς, πρόεδρος και CEO του τηλεοπτικού δικτύου.

Υπήρχαν στο αέρα πολλές εικασίες και φήμες τα τελευταία χρόνια σχετικά με το εάν ο Κόρντεν θα αποχωρήσει από το σόου και θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος δήλωσε στο Deadline ότι «είναι κάτι που το σκεφτόμαστε και το συζητάμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα μια απόφαση». Συμπληρώνοντας ότι: «μου αρέσει να ζω εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ δεν θεωρήσαμε ποτέ δεδομένη αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Κάθε μέρα κατεβαίνω στο Sunset για να πάω στη δουλειά και σκέφτομαι ότι είμαι από το High Wycombe». Και συνεχίζει: «υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που νιώθω ότι θέλω να κάνω, όπως θα ήθελα να προσπαθήσω να γράψω. Υπάρχουν κάποιες [ιστορίες] που θα ήθελα να αφηγηθώ. Θα ήθελα να δω αν είμαι ικανός γι' αυτό».

Σημειωτέον η βραβευμένη με τέσσερα Emmy εκπομπή διαθέτει περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές και 27 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

«Η πρόθεσή μου είναι να προσπαθήσω να αποχωρήσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπήκα, δηλαδή να αποχωρήσω με πάταγο», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Κόρντεν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.