ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουλς - Μπακς 81-111

Σαν «σίφουνας» πέρασαν οι Μπακς από το Σικάγο

Εντυπωσιακοί ήταν οι Μπακς στην τέταρτη αναμέτρησή τους κόντρα στους Μπουλς για τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής. Τα «ελάφια» παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ επικράτησαν στο «Γιουνάιτεντ Σέντερ» των «ταύρων» με 119-95 και πήραν προβάδισμα με 3-1 στις νίκες. Πλέον οι Μπακς χρειάζονται μόλις μια νίκη, προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, με το επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/4) στο "Fiserv Forum" του Μιλγουόκι.

Κορυφαίος των νικητών ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (10/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/12 βολές), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γκρέισον Άλεν που έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 27 πόντους (6/7 τρίποντα), ενώ 26 πόντους (5/8 τρίποντα) είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Για τους γηπεδούχους ο Ζακ ΛαΒίν είχε 24 πόντους και 13 ασίστ, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πρόσθεσε 23 πόντους και ο Πάτρικ Γουίλιαμς είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.