ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League

Κλοπ: «Δεν θα ρισκάρουμε με Σαλάχ, έχουμε πολλούς λόγους να γιορτάσουμε»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είπε σήμερα ότι θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τους Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής στην Premier League με την Γουλβς, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρος πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Λίβερπουλ πρέπει να νικήσει τη Γουλβς στο «Άνφιλντ» την τελευταία αγωνιστική και να ελπίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει βαθμούς απέναντι στην Άστον Βίλα, προκειμένου να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημά της μέσα σε τρεις σεζόν.

Ο Σαλάχ και ο Φαν Ντάικ απουσίασαν από τη νίκη στο Σαουθάμπτον την Τρίτη, λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Τσέλσι, ενώ ο Φαμπίνιο αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα κόντρα στην Άστον Βίλα νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Τους βλέπω καλά, αλλά θα δούμε» είπε ο Κλοπ, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους. «Θα προτιμούσα να παίξουν όλοι την Κυριακή για λόγους ρυθμού, αλλά, αν όχι, τότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δεν μπορώ να πω 100%» πρόσθεσε.
«Πραγματικά καταλαβαίνω 100% τη μάχη του Σαλάχ για την πρώτη θέση των σκόρερ με τον Σον Χεούνγκ-Μιν, αλλά δεν έχουμε καμία πιθανότητα να ρισκάρουμε. Αλλά και ο Μο δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό» συμπλήρωσε.
Ο Σαλάχ είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 22 γκολ, ένα περισσότερο από τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της Τότεναμ, Σον, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στην -ήδη υποβιβασμένη- Νόριτς την Κυριακή.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο Ντιβόκ Ορίγκι θα φύγει από τον σύλλογο μετά από οκτώ χρόνια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέλγο επιθετικό:
«Περιμένω από τον Ντιβ να έχει ένα ιδιαίτερο αντίο. Για μένα, θα είναι πάντα ένας θρύλος της Λίβερπουλ και ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί του» είπε ο Γερμανός προπονητής.
«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που είχα ποτέ. Όπου και να πάει, θα έχει επιτυχία, 100%» πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι η σεζόν θα θεωρηθεί επιτυχημένη, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί εναντίον της Γουλβς, έχοντας ήδη κατακτήσει τα δύο εγχώρια Κύπελλα και παίζοντας (28/5) στον τελικό του Champions League:
«Ήταν δύσκολη αλλά υπέροχη σεζόν, είναι χαρά να είσαι μέρος της. Είναι εξαιρετική αυτή η ομάδα, έχουμε τόσους πολλούς λόγους για να γιορτάσουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.