ΥΓΕΙΑ

Η ανάρτησή της στο Facebook

Μίνα Γκάγκα από Ζάκυνθο: Eπισκέφτηκα ένα σύγχρονο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε λειτουργία Moνάδα Εντατικής Θεραπείας

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τίμησε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί της Ζακύνθου - «Εδώ στη Ζάκυνθο όπου γιορτάζονται τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, με χαρά, με δοξολογία, με μουσική - και με καλό καιρό! Να είμαστε όλοι οι Έλληνες πάντα καλά και ενωμένοι!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Το δικό της μήνυμα έστειλε από τη Ζάκυνθο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, χαιρετίζοντας μια νέα κίνηση προοόδου που συντελείται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε λειτουργία τέθηκε η μοναδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του νησιού, με την αναπληρώτρια υπουργό να εκφράζει την ικανοποίησή της, ευχαριστώντας τους αρμοδίους.

Στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook σημειώνει ειδικότερα: «Στη Ζάκυνθο που γιορτάζει την επανένωσή της με την Ελλάδα. Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα το νοσοκομείο, ένα σύγχρονο νοσοκομείο όπου πρόσφατα, μάλιστα, τέθηκε σε λειτουργία η μοναδα εντατικής θεραπείας, με τη βοήθεια του βουλευτή κ.Διονύση Ακτύπη, του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Γιάννη Καρβέλη, του διοικητή του νοσοκομείου, κ.Γιώργου Ραγκούση, του υπευθύνου της ΜΕΘ, κ.Γεράσιμου Αγαλιώτη, όπως και όλου του προσωπικού. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους συναδέλφους και τους ευχαριστώ!».

Στο νησί της Ζακύνθου η κ.Γκάγκα τίμησε τις εκδηλώσεις για τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

«Εδώ στη Ζάκυνθο όπου γιορτάζονται τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, με χαρά, με δοξολογία, με μουσική - και με καλό καιρό! Να είμαστε όλοι οι Έλληνες πάντα καλά και ενωμένοι!» έγραψε σε άλλη ανάρτησή της στο Facebook.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.