ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

ΠΑΣΟΚ: Ο Κακλαμάνης «κάρφωσε» όσους πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ - «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί»

«Ηρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Σφοδρή επίθεση προς τα στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ για άλλα κόμματα, εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης «καρφώνοντας» ουσιαστικά όσους βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2012 υπογράμμισε πως «ηρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του».

Στη συνέχεια θέλοντας να εξηγήσε τους λόγους που συνέβη αυτό έκανε σύγκριση με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας. «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» .

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κακλαμάνη γέρασες και μυαλό δεν έβαλες. Μιλάς εσύ που διόρισες ολόκληρη την οικογένεια σου και την μισή Λευκάδα στο Ελληνικό Δημόσιο. Από κάποιους σαν εσένα και τις πράξεις τους, η χώρα έφτασε στην χρεοκοπία και στα μνημόνια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.