ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι

Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μαραντόνα»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός αστέρας επισκιάστηκε από τον Κιλιάν Μπαπέ, καθ' όλη τη διάρκει α της φετινής σεζόν, μετρώντας εννέα τέρματα και 13 ασίστ, σε 31 συμμετοχές έως τώρα. Παρά τη δύσκολη πρώτη σεζόν που βίωσε με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μέσι δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να αποχωρήσει και αντί αυτού εμφανίζεται διατεθειμένος να βελτιώσει τα νούμερά του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πάντως υποστηρίζει απόλυτα τον 34χρονο επιθετικό και τονίζει ότι κρίθηκε άδικα από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, ο προπονητής των Παριζιάνων, σύγκρινε τον Μέσι με τον αείμνηστο Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος ενέπνευσε τη χώρα του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986.

«Δεν μιλάμε για έναν συνηθισμένο παίκτη, ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Είναι σαφές ότι η μετακίνησή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια μεγάλη αλλαγή, στην οποία ήταν απαραίτητη μια διαδικασία προσαρμογής. Ορισμένες συνθήκες δεν του επέτρεψαν να αισθανθεί τόσο άνετα όσο στη Μπαρτσελόνα όπου είχε περάσει 20 χρόνια. Εκεί που ήταν η σημαία του συλλόγου. Το να κρίνεις τον Μέσι με αυτόν τον τρόπο είναι άδικο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Η επόμενη σεζόν θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν για αυτόν», δήλωσε ο Ποτσετίνο στο RMC Sport.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.