Neo

Προγραμματικά κριτήρια

Τη δική του οπτική στη συζήτηση που έχει ανοίξει περί μετεκλογικών συνεργασιών, καταθέτει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, τονίζοντας πως για τον ίδιο η κύρια διαιρετική γραμμή στην ελληνική πολιτική παραμένει ανάμεσα στον μεταρρυθμισμό και τον λαϊκισμό.
«Ειδικότερα, στις σημερινές συνθήκες γεωπολιτικής αναταραχής και αυξανόμενων εθνικών κινδύνων, η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με βάση ένα πρόγραμμα πατριωτικής και μεταρρυθμιστικής συμπόρευσης», λέει, τονίζοντας την ανάγκη εφόσον το απαιτήσουν οι περιστάσεις, οι πολιτικές δυνάμεις να ορίσουν τις προσεγγίσεις και τις αποστάσεις τους με προγραμματικά και όχι κομματικά ή προσωπικά κριτήρια. Μόνο έτσι, εκτιμά ότι θα απαντηθεί η μεγάλη πρόκληση της πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κοίταξε καλύτερα τα χάλια σου Νίκο που είσαι φασίστας. Δεν ντρέπεσαι να υποστηρίζεις τον αλήτη τον Σημίτη που έκλεψε τους πολίτες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία το 1999; Δεν ντρέπεσαι που υποστηρίζεις τον Βενιζέλο που έφερε την σφαγή των ομολόγων, το PSI και τον ΕΝΦΙΑ; Ούτε φυσικά ντρέπεσαι για το μνημόνιο του Τζέφρι Παπανδρέου. Έτσι είναι. Και μια ιερόδουλη μπορεί να λέει ότι δεν εκδίδεται για τα χρήματα, αλλά για προσωπική της ευχαρίστηση. Τέτοιοι είστε αλήτες του ΠΑΣΟΚ. Τράβα καλύτερα εσύ σε γιατρό η περίμενε τις εκλογές για δωρεάν κωλονοσκόπηση από τον Ελληνικό λαό.

  2. Νίκος 21:33 25/05/2022

    Ψυχιατρική επειγόντως η κ.μαργαρίτα

  3. Γελοίε Μπόγδη. Μια ζωή ρουφιάνος και κολαούζος σε πολιτικούς εγκληματίες. Ένας τενεκές ξεγάνωτος είσαι που έλεγε και ο σύντροφος σου ο Βαγγέλης Γιανόπουλος. Άλλος ένας συνεργάτης της χούντας που τον είχε ξεβρακώσει κανονικά ο Θεόδωρος Κατριβάνος. Όπου σας πιάνει κανείς λερώνεται λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Καληνύχτα ψυχάκια.

  4. Μετά από τα «εύσημα » που πήρε η άσχετη και ακατάσχετη Βρωμολοχούσα χρυσαυγήτησσα Μαργαρίτα Βερύκιου εκ Ζακύνθου ,
    για το θέμα και τις δηλώσεις της περί Νικήτα Κακλαμάνη εδώ,
    πριν λίγες μέρες ,
    Έρχεται τώρα να συμβουλεύσει και τον Γιώργο Φλωρίδη ….
    Να επαναλάβει το τροπάρι της περί Εβραίου Σημίτη κλπ.
    Το πιάνετε το υπονοούμενο του συνσχολιαστή Νίκου περί Μαργαρίτας ;

  5. Κύριε Φλωρίδη αγνόησε παντελώς τον συστηματικό ξεπλένη Δήμο Μπόγδη. Έχει πιάσει καθημερινά στασίδι σε αυτή την δημοκρατική ιστοσελίδα και έχει βάλει μπουγάδα για να ξεπλύνει τους Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο. Αυτούς που με τις εγκληματικές πολιτικές τους κατά της Ελλάδας, έφτασαν το ΠΑΣΟΚ στο 5%.
    Καμία αξία δεν έχουν τα λόγια του καραγκιόζη Δήμου Μπόγδη. Είναι σεσημασμένος και γνωστός σε όλους. Είναι η σαχλοκουδούνα της ιστοσελίδας. Και μεγάλη χάρη κάνει ο Φελέκης σε αυτόν τον φασίστα.

  6. Δεν χρειάζεται κάποιος ενεργός πολίτης ή , παλαιότερος πολιτικος και μάλιστα σαν τον αγαπητό κ. Γιώργο Φλωρίδη ,
    ο οποίος έφερε στην επιφάνεια την παράγκα στον αθλητισμό μας … που όμως δυστυχώς , δεν συνεχίστηκε η φορά του γιά να την κάψουμε την παράγκα αυτήν …….
    Κατά τ´Αλλά όμως , ο κ.Φλωριδης σαν συναίτερος του Βαγγέλη Βενιζέλου θα πρέπει να βλέπει πιο μακρυά και να εκτιμάει τις όσες υπηρεσίες έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα μας ο Γιώργος Α. Παπανδρέου !
    Όπως το ότι διέσωσε το Κίνημα Αλλαγής από το να το στρίψει προς τα συντηρητικά Δεξιά , και τα καταραμένα κωστακαραμανλικά Τερτίπια ,Η την συντηριση των ακρων …. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ .
    Και οι καιροφυλαχτούντες πρώην Πασοκοι …., που θέλουν μόνον καρέκλες !
    Σου θυμίζω κ. Φλωρίδη μου τι είπες Όταν ήρθε ο Γιώργος Π. επειγόντως και προσφέρθηκε στο Κίνημα Αλλαγής μετά την αρρώστια και την απουσία της αείμνηστης Φωτεινής Γεννηματα .
    Για δες το Αυτό το παρακάτω κε, Φλωρίδη μου,
    Φλωρίδης για εκλογές ΚΙΝΑΛ :
    « Ο Παπανδρέου προκαλεί την ιστορική μνήμη
    «Όταν έχεις χρηματίσει 25 χρόνια υπουργός σε ένα κόμμα, μετά πρόεδρος και πρωθυπουργός, ένας σεβασμός στην ιστορία του κόμματος αυτού θα επέβαλλε τουλάχιστον να μην το διασπάσεις»,
    αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φλωρίδης

    «Τελικά, η επάνοδος ΓΑΠ, αντί για την επανάληψη της ιστορίας ως φάρσας, μπορεί να εξελιχθεί ως νέα τραγωδία, αφού είναι προφανές ότι με την πρότασή του για «προοδευτική διακυβέρνηση» επιχειρεί ν’ αναστήσει τον καθηλωμένο ΣΥΡΙΖΑ. …»
    Χρειάζεται ανάκληση κύριε Φλωριδη μου !
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ,
    Και ζήτησε συγνώμη . Κ. ΦΛωρίδη
    για να επανέλθεις και στην δίκη μου κρίση σαν προοδευτικός πολιτικός,
    αν δεν σε είχε εππιρεασει τόσο πολύ ο Β . Βενιζέλος με την δεξιά στροφή του .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.