Neo

Σήμερα η μεγάλη συναυλία του ΚΚΕ προς τιμήν του Μητροπάνου

Σήμερα, Δευτέρα, στις οκτώμισι το βράδυ στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη δίνεται το ραντεβού για την μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ και η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, προς τιμήν του, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τον θάνατό του.
Στο αφιέρωμα υπό τον τίτλο «Της ψυχής το παρακάτω», σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού θα ερμηνεύσουν τραγούδια πολλών σημαντικών Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στις καρδιές όλων, χάρη στον μοναδικό τρόπο με τον οποίο τα ερμήνευσε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος. Ειδικότερα, στη συναυλία θα λάβουν μέρος οι : Πέγκυ Ζήνα, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαμπάνης και Κώστας Τριανταφυλλίδης. Την παρουσίαση της βραδιάς, την σκηνοθεσία και την επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος, ενώ συμμετέχει η Ορχήστρα του αείμνηστου ερμηνευτή.
Όσοι πιστοί, σπεύσατε…

  • Ετικέτες: 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το Πέγκυ Ζήνα με τι πήγε στην εκδήλωση του ΚΚΕ; Με την κάμπριο μερσεντές της μήπως; Οι άπλυτοι κομμουνιστές είναι ότι πιο βρόμικο και σιχαμένο γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος. Με πρόσωπα του ξεφτιλισμένου Ελληνικού life srtle προσπαθούν να τρυπώσουν σε χώρους που παραδοσιακά βρίζουν και κατηγορούν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.