ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League

Τούχελ: «Δεν ένιωθα ασφαλής»

Η Τσέλσι θα μπορούσε να βρεθεί εκτός τετράδας εάν δεν έχει σταθερή πορεία και δεν πάρει τ΄ αποτελέσματα που πρέπει στα τέσσερα τελευταία ματς της σεζόν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ μετά την ήττα (1-0) της Κυριακής από την Έβερτον.

Το γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού των «εφοπλιστών» στο 46ο λεπτό σήμαινε ότι η τρίτη της κατάταξης Τσέλσι έχει πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται στο +3 από την 4η Άρσεναλ και στο +5 από την 5η Τότεναμ στην κούρσα για μία θέση στους ομίλους του νέου Champions League.

«Το είπα πριν από πολλές εβδομάδες ότι δεν ένιωθα ασφαλής και δεν είμαστε ποτέ ασφαλείς... αν βρισκόμαστε σε μία κούρσα για την πρώτη, τη δεύτερη θέση ή μία στην πρώτη τετράδα, ανεξάρτητα από τον αγώνα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο τέσσερις βαθμοί, δεν είναι ποτέ αρκετοί», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνουμε τους βαθμούς όταν παίζουμε καλά κι αξίζουμε να τους πάρουμε και τους χάνουμε όταν είμαστε καλοί. Πρόκειται για ένα κακό μείγμα.»

Το γκολ του Ριτσάρλισον ήρθε μετά από ένα λάθος του αρχηγού της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, με τον Τούχελ να παραδέχεται ότι η ομάδα του πλήρωσε το τίμημα για τα μεγάλα λάθη στα τελευταία παιχνίδια της.

«Ξέραμε τι θα επακολουθούσε και όπως και στα τελευταία ματς, παλέψαμε για να μην δεχτούμε γκολ. Στα τελευταία τέσσερα το καταφέραμε μία φορά με την Γουέστ Χαμ, είναι η μόνη νίκη που έχουμε και είμαι πολύ απογοητευμένος.

Τι μπορώ να κάνω; Η μπάλα είναι ελεύθερη, δέχεσαι ένα γκολ, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί... Συμβαίνει πολύ συχνά. Αγωνιζόμαστε για ν΄ αποφύγουμε τα μεγάλα λάθη και για να έχουμε αποτελέσματα.»

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Γούλβς το ερχόμενο Σάββατο (7/05) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.