Δ. Κουτσούμπας: Έφτασε η καπιταλιστική κοινωνία σε σήψη
«Έφτασε η καπιταλιστική κοινωνία σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα αυτονόητα, αδιαπραγμάτευτα και κατακτημένα εδώ και δεκαετίες, όπως το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, να τίθενται υπό αμφισβήτηση. Και το χειρότερο να εμφανίζονται οι κάθε "Μπάιντεν" ως υπερασπιστές της "προόδου".
Αυτό όμως δεν είναι πρόοδος, είναι βαθιά συντήρηση και αντίδραση» δήλωσε ο γενικός γραμμτέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου των ΗΠΑ σχετικά με το δικαίωμα στην άμβλωση.
Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας στο φούρνο. ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα