Neo

«Εκτός γραμμής» ο Τσίπρας για τη Novartis

Ο Neo είναι βέβαιος ότι οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo γνωρίζουν πολύ καλά το χθεσινό «θερμό επεισόδιο» -και, μάλιστα, με βαρείς χαρακτηρισμούς- μεταξύ του Γιώργου Τσίπρα και του Άδωνι Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού Open. Όμως, αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό είναι ότι η άποψη του Γιώργου Τσίπρα περί «ξε-αρχειοθέτησης» των δικογραφιών του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Novartis δεν είναι… επίσημη γραμμή της Κουμουνδούρου. Είναι, ασφαλώς, μία ισχυρή άποψη που την «ακούνε» πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου -ειδικά αυτά που, σε γραμμή Πολάκη, υπόσχονται ότι «η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς». Όμως, αρκετοί ακόμη -ηγετικών στελεχών συμπεριλαμβανομένων- θυμούνται πολύ καλά ότι ο τρόπος που επένδυσε στην σκανδαλολογία και δη στο σκάνδαλο Novartis η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν τούς βγήκε σε καλό. Κατά συνέπεια, θα προηγηθεί… έντονη και πολλή συζήτηση αν έρθει η ώρα της… «ξε-αρχειοθέτησης», όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Τσίπρας ο εξάδελφος εχτές ξεβρακώθηκε από τον Άδωνι, δυστυχώς. Η πιθανή παρουσία Θάνου και Τουλουπάκη στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας του ΣΎΡΙΖΑ, μας δείχνει ποιος έστησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα. Αυτό της Novartis.

  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ Η ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…………… ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…….. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΚ…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.