ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φενερμπαχτσέ παρουσίασε τον Ιτούδη και αποχαιρέτησε τον Βέσελι

Με κάθε επισημότητα παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον νέο προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, η Φενερμπαχτσέ. «Είναι μεγάλη η τιμή και τύχη για εμένα, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη που αναλαμβάνω. Θα κάνουμε το καλύτερο και ξέρω καλά τι θέλω να δημιουργήσουμε. Θα το κάνουμε σαν οικογένεια. Γνωρίζω ποιες είναι οι απαιτήσεις και τι θυσίες έχει κάνει ο σύλλογος. Θα δουλέψω 24 ώρες την ημέρα για να βρω τους κατάλληλους παίκτες. Χρειάζομαι χρόνο για να δω τι χρειαζόμαστε, αλλά οι φίλαθλοί μας να κοιμούνται ήσυχοι. Το πιο σημαντικό είναι να σηκωθούμε στα πόδια μας. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη χημεία. Αν έχουμε 12 MVP, δεν σημαίνει πως θα έχουμε επιτυχία».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών ενημέρωσε για την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιαν Βέσελι, κάτι για το οποίο εξέδωσε και ανακοίνωση αργότερα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης. «Είμαστε σε συζητήσεις για τον Ουίλμπεκιν. Το θέμα είναι λεπτό και το χειρίζεται η διοίκηση. Είμαι αισιόδοξος πως με τις θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει ο πρόεδρος θα έχουμε μια αίσια έκβαση στην υπόθεση», τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα για τον Γιαν Βέσελι, ο Ιτούδης είπε: «Μίλησα με τον Γιαν, ξέρω πως η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει, αλλά είναι η απόφαση του ίδιου και της οικογένειάς του να αποχωρήσει και ο σύλλογος τού είναι ευγνώμων για όσα πρόσφερε».

Αναφορικά στον Γάλλο διεθνή γκαρντ, Νάντο ντε Κολό, ο Ιτούδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του λέγοντας: «Μίλησα και με τον Νάντο, μοιραστήκαμε πολλές στιγμές για πέντε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Μαζί με τη διοίκηση συζητάμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε. Το κάνει πιο εύκολο ότι έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια».

Ο γενικός διευθυντής της Φενερμπαχτσέ Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι επισήμανε: «Δεν χρειάζεται να αναφέρω τις επιτυχίες του προπονητή μας Δημήτρη Ιτούδη. Τις ξέρετε όλοι. Τον ξέρω αρκετό καιρό, υπάρχει και ο κοινός μας φίλος Ομπράντοβιτς. Ήταν πραγματικά επιτυχημένος στην ΤΣΣΚΑ και σίγουρα αυτές οι επιτυχίες δεν ήταν τυχαίες. Χάρισε στην Μπάνβιτ μια απίστευτη σεζόν. Αυτό δείχνει πόσο ποιοτικός και ταλαντούχος προπονητής είναι. Καθήκον μου είναι να τον συστήσω στην οικογένεια, σε εσάς και να του πω "Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Φενερμπαχτσέ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.