ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της Παρασκευής

Η βασίλισσα Ελισάβετ ένιωσε «δυσφορία» κατά την παρέλαση

Λόγω του ταξιδιού και της δραστηριότητας που απαιτείται θα απουσιάσει από τη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε η ανακοίνωση από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την «δυσφορία» που αισθάνθηκε στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 70 ετών στον βρετανικό θρόνο (Πλατινένιο Ιωβηλαίο).

Η 96χρονη βασίλισσα δεν πρόκειται να παραστεί στην λειτουργία, αύριο Παρασκεύη, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

«Η βασίλισσα απόλαυσε σήμερα την παρέλαση και την αεροπορική επίδειξη, αλλά αισθάνθηκε κάποια δυσφορία», ανέφερε η ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και συμπληρώνει: «Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και την δραστηριότητα που απαιτείται για την αυριανή συμμετοχή της στη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, η Αυτής Μεγαλειότης αποφάσισε με μεγάλη απροθυμία να μην παραστεί».

Νωρίτερα σήμερα, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ κατά την πρώτη ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, επευφημούμενη από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί. Η 96χρονη βασίλισσα στεκόταν ακίνητη και στηριζόταν σε μπαστούνι.

Εν συνεχεία παρακολούθησε μια υπερπτήση αεροσκαφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), συνοδευόμενη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν επίσημα καθήκοντα και από τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.