ΠΟΛΙΤΙΚΗ

36 ετών

Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

Εξελέγη από την ΚΠΕ του κόμματος με 88% - Μηχανολόγος, 36 ετών με μεγάλη πορεία στην παράταξη από τα φοιτητικά του χρόνια - Είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Συγκεκριμένα, ο κ. Σπυρόπουλος συγκέντρωσε 281 ψήφους σε σύνολο 319, ποσοστό δηλαδή 88%. Καταμετρήθηκαν 36 λευκά ψηφοδέλτια και 2 άκυρα.

Ο κ. Σπυρόπουλος αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τα μέλη της ΚΠΕ για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν. Η παράταξη είναι μπροστά σε νέους αγώνες, που θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων. Με ένα νέο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, που θα δίνει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Ποιος είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη με μεγάλη πορεία στην παράταξη. Θεωρείται αυτοδημιούργητος, μηχανολόγος στο επάγγελμα ο οποίος ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά του χρόνια. Διατηρεί δικό του γραφείο στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Νίκο Ανδρουλάκη το 2004 στην Ξάνθη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Ο πρόεδρος του κόμματος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, περιέγραψε τον νεαρό πολιτικό ως αυτοδημιούργητο που χαίρει εκτίμησης μέσα στην παράταξη και μπορεί να πετύχει πάρα πολλά όπως απέδειξε και στον εργασιακό του βίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς (2.258) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, κατά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.