ΕΛΛΑΔΑ

Και με SMS τα αποτελέσματα σε όσους έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο

Πανελλαδικές 2022: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πού μπορούν να τις δουν οι υποψήφιοι

Τέλος η αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα, οι βαθμολογίες αναρτώνται σε όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας, με τους κωδικούς μόνο κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία και όχι τα ονομαστικά στοιχεία.

Τέλος, όσοι υποψήφιοι καταχώρισαν ή επιβεβαίωσαν έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου το κινητό τους τηλέφωνο στη σχετική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα και με SMS.

Έως τα τέλη Ιουλίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες κατάθεσης των μηχανογραφικών.

Οι μαθητές (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ), πρέπει να απευθύνονται στο Λύκειό τους, μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.