ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλη 1-1 με τη Βέροια

Παρέμεινε στη Super League η Λαμία

Η νίκη που πέτυχε στη Βέροια (2-1) στο πρώτο ματς αποδείχθηκε καθοριστική για τη Λαμία.

Παρά το αποψινό εντός έδρας 1-1 με την ομάδα της Ημαθίας στον 2ο μεταξυ τους αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής, στο «Αθανάσιος Διάκος», το συγκρότημα του Τζανλούκα Φέστα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Super League, ενώ η Βέροια θα προσπαθήσει την επόμενη χρονιά να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ στο 27΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γιακουμάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Σαράνοβ (0-1).

Η ομάδα της Ημαθίας έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2 με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν από προσπάθεια του Γαβριηλίδη και γύρισμα του τελευταίου στην περιοχή, ο Φοφανά αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής!

Σιγά-σιγά με το πέρασμα του χρόνου η Λαμία... κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική προς την εστία του Παπαδόπουλου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό με τον Ντάνι Μπεχαράνο.

Προηγήθηκε γύρισμα του Σαραμαντά από τ΄ αριστερά και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των Οικονόμου και Παπαδόπουλου ν΄ απομακρύνουν τη μπάλα, ο Μπεχαράνο με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-1 (είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς). Η φάση εξετάστηκε και από το VAR κι όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρξε κάποια παράβαση από την πλευρά των παικτών της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο υπόλοιπο διάστημα, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση.

Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Τζανετόπουλος, Μανούσος - Γαβριηλίδης, Φοφανά, Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος
Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοβ, Μαρτίνεθ, Νταβίντ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης (46΄ Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (74΄ Τιρόνε), Μπεχαράνο (82΄ Γκέντσογλου), Καραμάνος (74΄ Μπανγκουρά), Μανούσος (90΄+6 Αραμπούλι)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46΄ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος (77΄ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77΄ Οικονόμου), Φοφανά (65΄ Κουατένγκ), Πασάς, Γιακουμάκης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.