ΕΛΛΑΔΑ

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια

Πέθανε η Λένα Γκόλφη, σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ και συνδικαλίστρια στο Άμυνας

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Πέμπτη (16/6) η τέως πρόεδρος Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου, η Λένα Γκόλφη, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια.

«Η Λένα Γκόλφη δεν ήταν απλά η σύζυγος του Προέδρου της ΓΣΕΕ, ήταν μία γυναίκα που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τη συνδικαλιστική και πολιτική της δράση, αλλά πάνω από όλα για το ενδιαφέρον της για το συνάνθρωπο. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όσοι τη γνώρισαν έχουν να θυμούνται την έντονη προσωπικότητά της αλλά και τα αισθήματα δικαιοσύνης και προσφοράς που ήταν βασικές αξίες στη ζωή της.

Η Λένα Γκόλφη έφυγε σήμερα σε ηλικία 62 ετών μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δε λύγισε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δίστασε, δεν το έβαλε κάτω. Η Λένα δε θα λείψει μόνο στην οικογένειά της. θα λείψει στους συναδέλφους, στους συντρόφους και στους φίλους της, τους οποίους έβλεπε πάντα σαν οικογένεια. Καλό ταξίδι Λένα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Ο αποχαιρετισμός της Λένας Γκόλφη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 17.6.2022 και ώρα 18.30 στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα. Αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αναφέροντας στο καταθετήριο το όνομα της εκλιπούσας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.