ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στην επέκταση συμβολαίου του Βέλεθ έως το 2025

Εκτός από τις συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στις 30 Ιουνίου (έχει ανανεώσει ο Χουάνκαρ, αρχίζουν οι επαφές με Βιγιαφάνιες, Σάντσες), στον Παναθηναϊκό έχουν στο -άμεσο- πλάνο τους και τις υποθέσεις των παικτών που δεσμεύονται έως το 2023, προκειμένου να μπουν στη διαδικασία επαφών για να "δέσουν" το μέλλον τους στο "τριφύλλι".

Απ' αυτήν την κατηγορία των πέντε ποδοσφαιριστών "πρώτης γραμμής" που έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 (Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν), οι "πράσινοι" σκοπεύουν να δώσουν μία σχετική... προτεραιότητα στο θέμα του Φραν Βέλεθ.

Ο Παναθηναϊκός θα καλέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες την πλευρά του Ισπανού στόπερ, για να συζητήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του. Και πέρα, της όποιας "επιβράβευσης" για την εξαιρετική εικόνα του 30χρονου στο "τριφύλλι" και την επιδραστική παρουσία του εντός κι εκτός γηπέδου, οι "πράσινοι" θέλουν να "αποκαταστήσουν" και την ανισορροπία που υπάρχει.

Ο Βέλεθ αμείβεται με λιγότερα χρήματα απ' τον παρτενέρ του στο κέντρο της "πράσινης" άμυνας, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2020. Και είναι κεντρική απόφαση πλέον στον Παναθηναϊκό να φέρουν στην ίδια "κλίμακα" από πλευράς (βελτιωμένων) αποδοχών, τόσο τον Βέλεθ, όσο και τον Ολλανδό αμυντικό, προκειμένου να υπάρχει "ισορροπία" και δικαιοσύνη και σ' αυτό το κομμάτι.

Πάνω σ' αυτήν την λογική θα γίνει η κουβέντα με τον Βέλεθ στο προσεχές διάστημα, αλλά και με τον Ολλανδό στόπερ έως το τέλος του καλοκαιριού (τον οποίο θέλει επίσης να "δέσει" ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα χρόνια), προκειμένου να κλείσουν αυτά τα "μέτωπα" πριν φτάσει ο Ιανουάριος του 2023.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.